0%

https://xhelalkaloshi.com/wp-content/uploads/2023/06/services-head-1.png

Per Hoxhen

Xhelal Kaloshi është lindur më 9 maj 1972 në komunën Gorancë, Hani i Elezit.
HOXHË XHELAL KALOSHI

Në vitin 1989,  fitoi vendin e parë në garat e Kur’anit ne ish  jugosllavi në kategorinë Tilawah. Në vitin 1990, mori pjesë në konkursin e recitimit të Kuranit në Arabi Saudite.

Kaloshi mbaroi shkollën e mesme në Prishtinë në vitin 1990. Nga viti 1991 deri në vitin 1995, ai studioi në Medina, Arabi Saudite.

Në vjeshtë të vitit 1995, ai u transferua në Mynih, Gjermani, ku themeloi Shoqatën Kulturore Islame “Asr” e. V. Ingolstadt dhe vazhdon punën e imamit deri në ditët e sotme.

Shkruaj dhe prek enter pastaj